IMG-3448
Mer om mig...

Jag sökte svar på varför jag var trött jämt och jag hade stora problem med blåsor i munnen. När jag inte fick några svar inom läkarvården blev det att jag sökte andra vägar. Bioresonansterapi blev det jag testade. Under den resans gång fick jag lära mig mycket om kostens betydelse och hur den påverkar oss.

Av en slump stötte jag på Kvantum Biofeedback instrumentet – QUEXed

Kände direkt att det var det här jag skulle jobba med. Utbildar mig för att bli certifierad tekniker i nuläget. Har gått klart kurserna Beginners och Advance och gjort många timmar av balanseringar. Nu läser jag fysiologi och anatomi. Detta är ett fantastiskt instrument som har oändliga möjligheter och det finns mycket att lära och utforska här. Det är ofta inte en QuickFix för obalanser växer upp sakta och därför krävs ju också tid att återfå balans. Så drömmen är att få människor medvetna innan de blir sjuka då är det lättare mota Olle i grind skulle man kunna säga. Mycket byggs upp i kroppen som vi inte märker av. Kunna stoppa cancer, hjärtproblem mm innan de dyker upp. Vad behöver just du? Man kan upptäcka och förhindra i förtid med hjälp av både koständring och balansering.

Här finns också väldigt snabba resultat och det är så roligt. Märker snabba resultat på de obalanser vi inte haft så länge. Infektioner, inflammationer, lukt, smak, trötthet mm

Jag själv har blivit av med tillfällig värk och allergisk hosta. Fick tillbaka smak och lukt redan efter en balansering då jag hade covid. Är piggare än på länge. Min hund hade en infektion i ögat som var bra redan dagen efter.

Viktigt att veta är att jag jobbar med energier som hjälper kroppen att självläka. Jag botar inga sjukdomar eller ställer diagnoser.

Välkommen till mig!